Zandzuiger

Of het nu gaat om nieuwbouw, ombouw of modernisering van zandzuigers; opdrachtgevers uit binnen- en buitenland weten dat World Dredgers er steeds in slaagt precies dat eindproduct te leveren dat optimaal is toegesneden op de winninglocatie. Niet voor niets geldt het bedrijf voor steeds meer klanten als preferred supplier voor de levering of automatisering van winschepen.

World Dredgers ontwikkelde in eigen huis een standaardconcept voor zandzuigers die op de meest efficiënte wijze het hoogste rendement behalen. Vanzelfsprekend kan dit concept technisch aangepast worden aan klantspecifieke wensen en eisen. Voordeel van deze standaardisatie is dat alle componenten steevast op voorraad zijn, zodat langdurige stilstand is uitgesloten.

De zandzuigers van World Dredgers blinken niet alleen uit door de doelmatigheid van het design, maar ook door het uitgebreide instrumentarium dat er als standaarduitrusting geldt. Computergestuurde zuigbuisautomaten en zandpompen, toerenautomaten, een uitgebreid surveyprogramma met elektrische flowmeting en elektronische druksensoren worden bij World Dredgers niet als extra accessoires beschouwd, maar behoren er van huis uit tot de basisuitvoering. De besturing van de zandzuigers wordt geheel in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd.