Over ons

World Dredgers BV biedt kundige service op het gebied van onderhoud, renovatie en nieuwbouw van baggerschepen, baggerinstallaties en baggermaterieel. Het bedrijf is gevestigd in ‘s Heerenberg. Door de ligging aan de Duitse grens (snelweg A12) zijn wij uitstekend bereikbaar.

Dankzij de combinatie van jarenlange ervaring in de automatiseringstechnologie en zandwinning, kunnen wij schepen en installaties turn-key afbouwen. Innovatie loopt als een rode draad door de technische bedrijfsvoering, die gekenmerkt wordt door een uitgekiende mix van traditioneel handwerk en ultramoderne technologie.

Onze klanten varen daar wel bij: zij zijn steeds verzekerd van duurzame baggerinstallaties met lagere exploitatiekosten en betere prestaties.

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat wij zeer praktijkgericht werken en vanzelfsprekend altijd vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Klanten komen bij ons met uiteenlopende vraagstukken: van eenvoudige reparaties tot de complete bouw van unieke en complexe installaties. Dat vraagt om een klantspecifieke aanpak, het samenbrengen van meerdere disciplines en één aanspreekpunt. Desgewenst nemen wij de eindverantwoording voor het gehele project.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij World Dredgers tot een belangrijk thema verheven. Dat komt niet alleen tot uiting tijdens het productieproces waarbij de energie- en bijkomende productiekosten tot een uiterst minimum gereduceerd worden, maar vooral ook in de producten zelf. Door toepassing van de modernste technologie slaagt World Dredgers er steeds weer in producten te leveren die gekenmerkt worden door de langste standtijden, de hoogste opbrengsten en de laagste energiekosten. Zo staan de zuigers van World Dredgers bekend als verreweg de  meest rendabele in de branche.