Over ons

Het team van World Dredgers is uw specialist voor zandzuigers en overig baggermaterieel met de daarbij behorende reserve en slijtdelen.

Wij bieden u maast maatwerk oplossingen ook een compleet pakket voor allround service. Van planning tot installatie en onderhoud gedurende de volledige levensduur van uw materieel.

Met de vestiging pal aan de Nederlands-Duitse grens is World Dredgers niet alleen regionaal maar in heel Europa vertegenwoordigd.

Ondanks onze jarenlange ervaring blijven wij onze technische know-how ontwikkelen. Onze focus ligt onder andere op innovatieve, technologische ontwikkelingen, om de energie- efficiency van onze zandzuigers te verbeteren. Het reduceren van de co-2 uitstoot is onze bijdrage aan het milieu en onze leefomstandigheden.

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij World Dredgers tot een belangrijk thema verheven. Dat komt niet alleen tot uiting tijdens het productieproces waarbij de energie- en bijkomende productiekosten tot een uiterst minimum gereduceerd worden, maar vooral ook in de producten zelf. Door toepassing van de modernste technologie slaagt World Dredgers er steeds weer in producten te leveren die gekenmerkt worden door de langste standtijden, de hoogste opbrengsten en de laagste energiekosten. Zo staan de zuigers van World Dredgers bekend als verreweg de  meest rendabele in de branche.